Wednesday, September 4, 2024

Suursuomalaisia kulttuurihenkilöitä esittelyssä: Suursuomalainen historioitsija Lehto Seppo kuntavaaliehdokas Tampere 2025 ilman kommarivalheita ja asioiden tarkoitushakuisia vääristelyitä historiastamme. Nykyhallitus ja eduskunta väärällään väärää puna-armeijan ajamaa valhetta alueestamme historiastamme syy- ja seuraussuhteista. Onneksi olemme jo Natossa

Suursuomalaisia kulttuurihenkilöitä esittelyssä: Suursuomalainen historioitsija Lehto Seppo kuntavaaliehdokas Tampere 2025 ilman kommarivalheita ja asioiden tarkoitushakuisia vääristelyitä historiastamme. 

Ohessa kuvastoa keskipäivän uintiretken jälkeen Tampereen Maauimalassa. Kuvia saa käyttää https://Tampereen-kuntavaalien-yhteislista.blogspot.com kuntavaalimarkkinoinnnissa ;)

1 km uinti Tampereen Maauimalassa suosittelen suursuomalainen #kuntavaaliehdokasTampere Seppo Lehto 4.8.2024 kuva1



















Nykyhallitus ja eduskunta väärällään väärää puna-armeijan ajamaa valhetta alueestamme historiastamme syy- ja seuraussuhteista. Onneksi olemme jo Natossa. SlavaUkraini = Ukraina Natoon ja ryssän saatana ulos kaikilta miehittämiltää alueilta ja ulosottoon sotarikoksistaan alueina ja korvauksina kultakantana.

------------------------
-------------------------------

No comments: